Lazer Kesim denilince akla gelen ilk seçenek olan firmamız 30 yıllık iş tecrübesi ve profesyonel geç personel kadrosu ile size en uygun ve en sağlam iş kalitesini sunuyor. Pek çok farklı alanda hizmet veren şirketimiz farklı metallerle çalışabilmekte sektördeki en uygun fiyat seçenekleriyle tüm gözleri üzerine çekiyor. Çanakkale ilimizin Biga ilçesinde bulunan iş merkezimizde yaptığımız çalışmalar ile son teknoloji ile boru lazer kesim, profil lazer kesim gibi pek çok diğer farklı alanlarda da lazer kesim hizmeti müşterilerine sunmaktadır.



Personelimiz tamamen lazer kesim teknolojisinde eğitim almış ve uzmanlaşmış genç ve dinamik kadromuzu oluşturmaktadır. Böylelikle sizlere hem oldukça hızlı hem de oldukça kolay ücretlendirilir. Fiber lazer kesim sayesinde ürünler işlendikten sonra ayrıca bir taşlama, pürüzsüzleştirme gibi ek işlemlere gerek duymaz ve müşterilerimiz ile yaptığımız süre anlaşmasına hiçbir şekilde ters düşmeyecek şekilde işlemlerimizde en iyi kaliteyi mümkün olan en kısa zamanda son teknoloji sayesinde yakalarız.

Hizmet Verdiğimiz Ürünler
Daha önce de belirttiğimiz gibi farklı alanlarda ve metallerde hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimiz de ki çeşitlilik bizi pek çok konuda daha çok tercih edilen bir firma yapıyor ve sizlerinde işlerinizdeki süreyi oldukça kısaltıyor.
Profil Lazer Kesim
Boru Lazer Kesim
Siyah Sac (Karbon Çeliği) Lazer Kesim
Paslanmaz Sac(Krom) Lazer Kesim
Pirinç Lazer Kesim (sarı malzeme)
Bakır Lazer Kesim
Alüminyum Lazer Kesim
Bize Ulaşmak Çok Kolay