Lazer kesim hakkında

Pek çok sektörde kullanılan çelik levhanın estetik amaçlı görselliğinin sağlanması açısından lazer kesim ile şekillendirilmesi son teknoloji uygulamalarıyla gerçekleştirilmektedir. Farklı işlem türlerine sahip olan kesim teknolojisi giyotin kesim, cnc abkant büküm teknolojisiyle ihtiyaca en uygun çözümün üretilmesini sağlamaktadır. Farklı ürün gruplarında uygulanan bu işlem sayesinde rahatlıkla kesimler gerçekleştirilebilmektedir. Yapılan çalışmalar hakkında örnek vermek gerekirse örneklerle devam edilebilir.


Paslanmaz kutu harf sistemleri

Genellikle reklam tabelaları ve yazılarında ya da firma isimlerinin yazılmasında kullanılan kutu harf sistemleri kişiye özel tasarımlar dizayn edilerek yine kişinin isteklerine en iyi cevabı verecek şekilde üretilmektedir. Bu ürünler pek çok aşamaya üretilmektedir. Öncelikle bilgisayar ortamında tasarlanarak bu işlem sonrasında kenar saçlarının ilavesiyle birlikte üç boyutlu görünüm kazandırılmaktadır. Paslanmaz kutu harfler ince saç levhalardan üretilmektedir ve renkli paslanmaz sac kalınlıkları 0.50 mm. ile 1 mm. arasında değişmektedir.


Fason lazer kesim hizmeti

Son zamanlarda fazlasıyla tercih edilen bir hizmet olan fason lazer kesim hizmeti son derece profesyonel kadro ile gerçekleştirilmektedir. Kaliteli ekipmanlar ve ürün kalitesiyle birlikte sunulan bu hizmetle de memnuniyet ön planda tutulmaktadır. Hizmet sektöründe müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli olduğu bilinciyle hareket edilerek devamlılığını sürdürülmesi sağlanmaktadır. Seri kesim makineleri sayesinde özel tasarım kalıpları kullanılarak üretimi yapılan malzemeler tamamen özel isteklere yönelik olarak hizmet vermektedir. Bilgisayar kontrollü şekilde ve bilgisayar yönlendirmesiyle lazer tezgahında gerçekleştirilen kesim işlemiyle malzemeler kusursuz olarak şekillendirilmektedir.